Wij zijn
 
WYZ
WYZ is het waardevolle gesprek tussen kennissen met kennis. Over dingen die ertoe doen.
Dé plek waar je antwoord vindt op de vragen die je (onbewust) hebt. Het is onze missie jou te helpen om het meest uit het leven te halen. Dit doen wij door je op verschillende thema’s opties en overzicht te geven, maar laten de keuze over aan jou.

Wij zijn niet alleswetend en pretentieus.

Maar spreken wel met vertrouwen en trots.

WYZ is opgericht in 2019 toen een groep jonge enthousiastelingen erachter kwam dat er vanaf 50 jaar een hoop zaken veranderen en dit voor spanning zorgt. In de periode na je vijftigste moeten er ineens allerlei keuzes gemaakt worden, op het gebied van financiën, gezondheid maar ook hoe jij straks invulling wilt geven aan je vrije tijd. Maar hoe zit dit? En hoe moet ik dit doen? Om antwoord te geven op deze vragen zijn wij WYZ begonnen: een plek die hulp biedt om de juiste keuzes te kunnen maken.

Wij zijn mensen die elkaar verder helpen.

Elkaar het beste gunnen.

We hebben een team samengesteld waar iedereen uniek is, maar ook 1 ding gemeen heeft: de passie om de vijftigplusser te helpen alles uit het leven te halen. Iedere dag zetten wij ons in om zo veel mogelijk informatie toegankelijk te maken zodat jij, en anderen zoals jij, een keuze kunt maken op wat voor jou belangrijk is. Hierbij maken wij ook gebruik van de kennis en ervaringen van mensen als jij.

Wij zijn er voor jou, samen zijn wij WYZ

Word WYZ'er!
Word vandaag nog gratis lid van WYZ.
Over WYZ
Wij helpen jou met de antwoorden op jouw vragen, delen we verhalen van anderen en helpen we jou om in actie te komen. Of het nou gaat over Geld, (vrijwilligers)werk, dingen doen of zorgen voor een ander. Wij zijn er voor jou, samen zijn wij WYZ.
Word lid van WYZ en ontvang toegang tot exclusieve artikelen, korting van onze partners en antwoord op iedere vraag van onze WYZbutler.