KW!EK

Prettig blijven werken tot en na je pensioen!
Wij helpen jou bij vinden van de baan die bij je past.
Over KW!EK
Hét platform dat zich inzet voor mensen die actief willen blijven na hun pensioen.
KW!EK neem het stigma weg dat er bestaat in onze maatschappij rond de oudere werknemer. De mensen in de derde fase van het leven worden niet genoeg uitgenodigd om onderdeel te blijven van de maatschappij. Zo wordt gedacht dat ouderen niet flexibel en duur zijn. Ook is het huidige aanbod niet actueel en verspreid over verschillende kanalen. Hierdoor is het moeilijk actueel aanbod te vinden dat aansluit op jouw persoonlijke wensen en vaardigheden.
Wat is KW!EK?
Alle 65+ vacatures op één plek
KW!EK is hét platform dat zich inzet voor gepensioneerden die actief willen blijven na hun pensioen. Wij werken samen met verschillende werk aanbieders in Nederland en brengen uitsluitend betaalde bijbanen, vrijwilligerswerk en klusjes die geschikt zijn voor gepensioneerden bij elkaar.
  • Eén overzicht van uitsluitend 65+ vacatures
  • Matchen op basis van persoonlijke wensen, waarden en vaardigheden

Bezoek KW!EK

Alle 65+ vacatures op één plek
Lees onbeperkt alle verhalen en exclusieve content op WYZ
Gratis toegang tot onze WYZbutler voor al jouw vragen
Profiteer direct van ledenkortingen van onze partners
Over WYZ
Wij helpen jou met de antwoorden op jouw vragen, delen we verhalen van anderen en helpen we jou om in actie te komen. Of het nou gaat over Geld, (vrijwilligers)werk, dingen doen of zorgen voor een ander. Wij zijn er voor jou, samen zijn wij WYZ.
Word lid van WYZ en ontvang toegang tot exclusieve artikelen, korting van onze partners en antwoord op iedere vraag van onze WYZbutler.