Over GezondOud

Professioneel
Ons trainingsprogramma is ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten en qua inhoud volledig gericht op dat wat juist nu belangrijk voor je is. De trainingen zijn voor ieder niveau goed te doen en worden gegeven door professionals.
Gezellig
Bij ons draait alles om vitaliteit en sociale interactie. Lekker samen buiten sporten en na afloop een kop koffie drinken. Binnen onze communities worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd waar je vrijblijvend aan mee kan doen.
Online aanbod
Ons ruime aanbod online trainingen maakt het voor iedereen mogelijk dagelijks met ons te bewegen. Zes dagen per week staat een nieuwe training klaar of je selecteert zelf een training die bij je past.

Anderen over GezondOud

Liesbeth (62 jaar)
“Ik ben zo blij dat ik vorig jaar lid ben geworden van jullie club. De buitenlessen zijn gezellig. De lessen zijn heel gevarieerd en alles komt aan bod. Ik voel me er lekker bij en soepel. Wat wil je nog meer”
Piet (59 jaar)
“Sinds ik sport bij GezondOud ben ik gewoon weer een stuk soepeler geworden. Ik merk het om te beginnen al bij het opstaan. Ik kan het iedereen aanraden”
Ja, ik wil een proefles in de buitenlucht* en ontvang de gratis WYZ nieuwsbrief
*= GezondOud is nog niet in alle regio's actief. Klik hier voor de locaties waar GezondOud actief is
Vul je gegevens in
Voornaam *
Achternaam *
Woonplaats *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Waar wil je de proefles volgen? *
Vul hier je gewenste plaats in
Met hoeveel personen wil je de proefles volgen? *

Met het verzenden van mijn gegevens ga ik akkoord met het ontvangen van de nieuwsbrief en heb ik kennisgenomen van de privacy verklaring van WYZ.
Met het verzenden van mijn gegevens ga ik akkoord met het delen van mijn gegevens met GezondOud.
Over WYZ
Wij helpen jou met de antwoorden op jouw vragen, delen we verhalen van anderen en helpen we jou om in actie te komen. Of het nou gaat over Geld, (vrijwilligers)werk, dingen doen of zorgen voor een ander. Wij zijn er voor jou, samen zijn wij WYZ.
Word lid van WYZ en ontvang toegang tot exclusieve artikelen, korting van onze partners en antwoord op iedere vraag van onze WYZbutler.