Altijd wat anders, van Harley rijder naar barista koning

Eerder spraken we Tom (49) en Willem (51) over het samen ontdekken van nieuwe leuke activiteiten. Lees hier hun laatste ervaring met Choppers rijden via Klup.

We waanden ons op een Harley

Tom: “Die chopper tour was te gek. Geen geluid van een knetterende motor, dat was wel even wennen. Maar als je even je fanatasie laat gaan waan je jezelf echt op een Harley. Maar ja zo’n e-chopper is eigenlijk een soort scooter met een breed zadel, waar je zonder motorrijbewijs op mag rijden. Maar goed dat mocht de pret niet drukken.
Willem: “Ja echt hoor, wij waanden ons op een Harley , haha. De tocht ging door een prachtig natuurgebied. Dat is dan weer het voordeel van zo een elektrisch ding. Ideaal, zo zie je nog eens wat. Het enige wat ik hoorde was de wind langs mijn oren. Vooruit en soms een motormuis die me “vroem vroem” inhaalde. Ach ja, je bent jong en je wilt wat he?”
Tom:"Na het chopper rijden hebben we nog een biertje gepakt. Lekker op een terras met wat andere gasten, ook van die liefhebbers."
Willem: "Verhalen uit de oude doos hoor, haha, over Zündapps en Kreidlers.

Stiekem ben ik nu ook een Klupper geworden

Willem: Die mannen deden wel vaker leuke dingen, zoals een barista cursus. Dat leek me ook wel wat. Inmiddels ben ik ook lid geworden van Klup en heb ik me opgegeven."
Tom: "Het moet toch niet gekker worden. Dus binnenkort sta jij voor mij zo'n hippe koffie te bereiden?" 
Willem: "Zeker weten. Ik zie het al helemaal voor me hoor, er schuilt vast een echte barista in mij. Let jij maar op." Misschien niet zo avontuurlijk, maar het was weer zo gezellig.
Tom: "Jij een klupper, zo een 50+er? Nou succes, ik geloof het allemaal wel, bel maar als je weer wat echt leuks hebt." Willem: "Jaja ik weet het, maar het gaat niet om de leeftijd toch? Maar dat merk jij volgend jaar wel"

Ken je iemand die iets aan dit artikel kan hebben? Stuur het gerust door:
Meest gelezen:
Over WYZ
Wij helpen jou met de antwoorden op jouw vragen, delen we verhalen van anderen en helpen we jou om in actie te komen. Of het nou gaat over Geld, (vrijwilligers)werk, dingen doen of zorgen voor een ander. Wij zijn er voor jou, samen zijn wij WYZ.
Word lid van WYZ en ontvang toegang tot exclusieve artikelen, korting van onze partners en antwoord op iedere vraag van onze WYZbutler.